Port d'Andratx

LA MOLA

Mallorca Apartamento

PENTHOUSE

Penthousen har 3 meget store terrasser med en fabelagtig panoramaudsigt. Hvis du vil have en unik oplevelse, er det penthouse lejligheden, du skal vælge.

FERIELEJLIGHED

Lejlighederne er eksklusivt indrettet, og der er kælet for detaljerne. Du kan vælge mellem en feriebolig med stor eller mindre terrasse.

SOLTERRASSE / POOL

Udover de private terrasser i hver lejlighed findes også en stor fælles solterrasse med tilhørende swimmingpool.

PANORAMAUDSIGT

Til hver lejlighed hører en terrasse, hvor man kan nyde den storslåede panoramaudsigt over bugten. Der er endvidere en stor fælles solterrasse med swimmingpool.

Udsigten over bugten er kontinuerlig på en 270 graders panoramisk akse, og alene for dette synes jeg, at lejligheden fortjener 5 stjerner. Lejligheden i sig selv og dens 3 terrasser var utrolig rummelig og moderne på samme tid.

Vi havde et fantastisk ophold – alt var perfekt! Lejligheden var præcis som beskrevet af den meget venlige medarbejder. Hvis du gerne vil tilbringe kvalitetstid i et fantastisk område af Mallorca, så book dette!

Vi boede her 7 voksne og et barn og penthousen toppede vores forventninger! Fantastiske udsigter fra stuen, balkonerne og tagterrassen – man havde næste ikke lyst til at forlade lejligheden overhovedet!

Det sted er fantastisk! Min kone og jeg har lejet en lejlighed hver eneste sommer de sidste 4-5 år og dette er et dejligt sted. Udsigten over Port Andratx og havet er vidunderlig.

Hanne svarede venligt og udførligt på alle vores spørgsmål. Vi har virkelig nydt vores ophold og ville ønske vi blev længere. Tak for et smukt ophold på Mallorca!

Vi havde et fantastisk ophold i tre uger. Hele familien – inklusive to børn – nyd udsigten og lejligheden. Det bedste var terrasse og at vi følte, at vores forventninger blev opfyldt i forhold til indholdet fra hjemmesiden.

En meget dejlig lejlighed udstyret med alt det du behøver. Fantastisk udsigt og godt placeret i forhold til solen.

Absolut den bedste udsigt i Port Andratx. Lejligheden var præcis som på hjemmesiden og alt var meget professionelt kørt af ejerne og de venlige medarbejdere. Vi vil helt klart anbefale stedet til andre.

Fantastisk – stedet var bedre end forventet. Tak Hanne (yderst ærlig og professionel udlejer). Vi håber at have mulighed for at bo her igen.

Lejlighed og terrasse var usædvanligt flot og ren overalt, og udsigten fantastisk over havet og bjergene fra bygningens høje beliggenhed. Lejligheden indeholdt simpelthen alt hvad vi måtte ønske og alting fungerede perfekt.

VELKOMMEN!

Luksuriøse ferielejligheder på Mallorca i den charmerende og eksklusive by Port d’Andratx (Puerto de Andratx). Lejlighederne er placeret på den lille halvø La Mola og ligger ca. 25 minutters gang fra byens centrum.

Nyd freden på området eller gå en tur ned i byen og oplev det pulserende liv med caféer, restauranter og lækre forretninger.

Vi udlejer på ugebasis samt længere lejeperioder.

Attraktive Vintermåneder

Vil du gerne være i et varmere klima i de kolde danske måneder, kan du booke en lejlighed til en attraktiv pris i vinterhalvåret. Gå ind under ‘Booking‘ og se mere.

SWIMMINGPOOL / SOLTERRASSE

Udover de private terrasser i hver lejlighed findes også en stor fælles solterrasse med tilhørende swimmingpool. Her forefindes både liggestole, borde, stole, solparasoller samt bruser. Swimmingpoolen er 9 X 5,5 m og har en dybde på 1,2 m faldende til 1,8 m. Åbningstid: kl. 7:00-22:00.

På rejsedagene kan pool-området benyttes, når der ikke er adgang til det lejede.

Port d’Andratx – 25 minutters gang fra La Mola

© Copyright 2021 - La Mola - en del af Arp-Hansen Invest ApS - info@lamola.dk - web af ToniMartin